Acana Large Breed Adult

Acana Large Breed Adult er et foder udviklet specielt til hunde af store racer.

Sådanne hunde får ofte problemer med slidte led pga. deres vægt - et problem der med et forkert foder, med store mængder usund kulhydrat føre til overvægt, vil føre til yderligere skade på ledene.

Dette er grunden til at Acana Large Breed Adult har et højt indhold af protein og et lavt indhold af kulhydrat. Dette opnås gennem det høje indhold af kød (55%), som stammer fra frilandskylling, hele æg og sunde Vancouver -laks. Alle disse ingredienser bliver leveret friskt hver dag, hvilket betyder at der ikke er brug for hverken konserveringsmidler eller nedfrysning.

Acana Large breed Adult er hvede, majs, og gluten frit (ingredienser der kan give allergier), og indeholder i stedet regionale frugter, sunde grøntsager og udvalgte botaniske ingredienser, som fx: enebær, hindbær, pebermynte blade, morgenfrue blomst og græskar, sørger Acana Light + Fit for at styrke hunden og fjerne de uønskede toksiner (giftstoffer).

Foderets indhold af fisk (som fra naturens side er fyldt med essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6) giver hunden en flot og skinnende pels, samtidigt med at det styrker immunsystemet.
11,4 kg: 639 DKK.
Vælg:
Antal: