Velkommen til foderland.dk

Lørdag den 26/6-2021 er butikken desværre lukket.

Champion Petfoods i Canada er producent af såvel ACANA som ORIJEN. Det er en familiedrevet og familie-ejet uafhængig producent af kvalitetsfoder til hund og kat. Produkterne fremstilles kun på egne fabrikker af friske lokale råvarer.
Dette samt vores produktsammensætning gør vores foder til noget enestående. Vores høje kødindhold, samt alle vore gode lokale råvarer gør at vi producerer Canadas bedste tørfoder, verdens bedste.

                         

ORIJEN.

Meget af det foder vi i dag kalder "Holistic" og "Super Premium" foder indeholder ofte megen kulhydrat, og lidt protein. Mange af ingredienserne er tilsat mere til glæde for dyreejeren, end for dit kæledyrs helbred. ORIJEN er en ny måde at fodre din hund eller kat på. ORIJEN er nemlig 100% biologisk og indeholder 75-80 % kød, samt 20-25 % grøntsager, frugt og havplanter. ORIJEN indeholder 0% korn og gluten.
Helt enkelt er ORIJENS opskrift lig med naturens egen opskrift, og ORIJEN er verdens første biologiske foder.
ORIJEN er "Biologically Approciate Raw-food Kibble" forkortet B.A.R.K. et biologisk tilpasset tørfoder.

Der anvendes bl.a følgende ingredienser:
Frisk opdrættede kyllinger, vildtfanget canadiske fisk, ferske hele æg, fritgående bison, lam, vildsvin og okser.

De 20% frugt og grøntsager er blandt andet: gulerødder, spinat, ærter, tomater, tang og andre havplanter, samt frugt, tranebær og blåbær der tilfører foderet naturlige vitaminer og mineraler, samt sunde antioxidanter.

FRA 05-06-2013 KAN DU HER I VORES SHOP KØBE ORIJEN FRYSETØRREDE GODBIDDER(TREATS) SAMMEN MED DINE ANDRE KØB AF ACANA/ORIJEN.DET FRYSETØRREDE FULDFODER FORVENTES TIL SALG ULTIMO JUNI/PRIMO JULI.DIN HUND KAN SE FREM TIL EN FANTASTISK SMAGSOPLEVELSE.SAMTIDIG FÅR DU NU OGSÅ MULIGHED FOR AT KØBE EN FRYSETØRRET FRUGT/GRØNTSAGSBLANDING SOM ER ET FORTRINLIGT SUPPLEMENT TIL DET FRYSETØRREDE FULDFODER.


ACANA.

ACANA har været produceret af CHAMPION PETFOODS siden 1980, det sælges på 4 kontinenter, og i over 50 lande.
ACANA er baseret på et højt kødindhold samt friske Canadiske ingredienser fra staten Alberta. Der findes ingen farvestoffer, tilsætningsstoffer, eller GMO modificerede stoffer i foderet. Alt er tilberedt på egne fabrikker, og kontrolleret af den canadiske regering. Hvede og gluten er bandlyst, da det fremmer bl.a. allergi og har lav optagelighed. ACANA er et foder med masser af kød af meget høj kvalitet, til særdeles fornuftige priser.