Betaling
Hos os kan du betale med Dankort.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt hos foderland.dk, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb - betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken foderland.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra foderland.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering
Alle varer købt hos foderland.dk leveres for 50 kr ved køb under 1000 kr i Danmark. Køber du for over 1000 kr er det fragtfrit i Danmark. Forventet leveringstid max 2-7 hverdage.

Reklamationer
I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt kundeservice på: foderland@mail.dk

Returret
Fortryder du dit køb har du altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand. 
Sammen med de varer du returnerer, bedes du vedlægge følgeseddel for købet, samt oplyse dine bankoplysninger.

Herefter returnerer vi dit tilgodehavende så snart vi har modtaget din vare. Hvis du ønsker varen ombyttet til noget andet, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være hvis du ønsker en anden størrelse eller en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.

Butikkens juridiske adresse
Foderland
v./ Acana Danmark
Gørtlervej 9C
9000 Aalborg

Tel: +45 98294710
Fax: +45 98154770
email: Brug Mail Os
CVR-nr.: 12899777